8. Česko-Slovenský sraz GP FANS Litomyšl 9.-10.6.2012

Sešel se rok s rokem a před námi byl 8. česko-slovenský sraz GP FANS. Pro letošní rok jsme pro jeho uskutečnění zvolili camp Primátor na okraji Litomyšle, především pro jeho strategickou polohu uprostřed naší zemičky.
Na tento sraz dorazilo několik nedočkavých členů už v pátek navečer (Protimo, Teddy86, Jarouš a Lolek). Večer si užili náramně a čekali, kolik dalších členů dorazí ráno. Kolem sobotní 10. hodiny dopolední se camp už hemžil 19 GP-čky a 2 Evíčky. Dorazilo tedy 21 našich členů a k udivení všech byly v klubové flotile i 4 Abarthy.
Po hromadném pokecu o všem možném a prohlídce našich puntíků jsme se vydali na oběd, po kterém jsme si dali sraz na polním letišti poblíž Vysokého Mýta. Zde si několik našich členů poměřilo sílu svých puntíků na sprintech. Nejvíce jich ovšem využilo možnou projížďku v Abarthech, kterou si náramně vychutnali a někteří již na ně možná začínají šetřit. Po cca 2 hodinách jsme se na letišti rozloučili s některými členy, kteří se museli vrátit domů (dodatečně dostali důtku za předčasný odjezd) a zbylí jsme vyrazili zpět do campu, kde jsme rozjeli večerní párty s grilovačkou, vypili pár lahví skvělého pití a dobře jsme se pobavili.
V neděli dopoledne pokračovala prohlídka našich puntíků a náš stájový mechanik Jarouš obešel zájemce a zkontroloval jim puntíky napojením na servisní diagnostiku. Úderem poledne jsme se rozloučili s panem majitelem campu a vyrazili směrem ke svým domovům.
I přes nepříznivou předpověď na uvedený víkend vyšlo počasí na jedničku. Sraz se jak jinak moc vydařil ke spokojenosti všech klubáků. Jistě i naši noví členové své účasti nelitovali a všichni věříme, že se na příštím už 9. česko-slovenském srazu GP FANS sjedeme v počtu ještě větším.

Fotogalerie:

Videa:

Bonus:

 

lolek