7. Česko-Slovenský sraz GP FANS Plumlov květen 2011

Ve dnech 27.-29.5.2011 se v Plumlově uskutečnil v pořadí již 7. čs. Sraz GP FANS. Vzhledem k nepříznivému počasí, kdy po předchozím nádherném čtvrtečním dnu začalo v pátek pršet, byla početná účast ohrožena, ale i tak se podařilo uskutečnit setkání 16 Grande Punt skalních příznivců a 2 kusů hostujících Bravíček.

Sobotní dopoledne (deštivé) jsme prožili v kamarádských diskusích kolem našich italských miláčků včetně  okukování různých vylepšení na nich. Kolem 10. hodiny dorazil do kempu zástupce dealera Auto Rolný Prostějov s novým Punto Evem s motorem 1,4 8V, které nám předvedl a zájemcům umožnil zkušební jízdy s ním. Zároveň rozdal drobné dárky, které účastníkům věnoval Fiat ČR.

Po té přišel  na řadu vrcholný bod našeho programu a tím byl příjezd vozu Punto Evo Abarth, který pro náš sraz poskytla firma Pitlane a.s. Praha, která v minulém týdnu zahájila své oficiální zastoupení a prodeje nadupaných modelů Punto Evo a 500 v ČR. Prohlídka Abarthu s následnými zkušebními jízdami byla pro všechny účastníky srazu obrovským zážitkem.

Odpoledne (stále deštivé) jsme se spanilou jízdou přesunuli do nedalekého Prostějova na klubácký oběd a po dobrém obědě na nedalekou letištní dráhu, kde jsme pokračovali v testování Abarthu a někteří z nás si zajezdili na postavené slalomové dráze.
Vzhledem k nevlídnému počasí s žádnou vyhlídkou na jeho zlepšení se většina klubáků v pozdních odpoledních hodinách rozhodla odjet zpět domů.

Děkujeme Fiatu ČR, firmě Auto Rolný Prostějov a firmě Pitlane a.s. Praha za podporu srazu zajištěním přítomnosti svých předváděcích vozů a těšíme se na další partnerské akce s nimi.